Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Віктор Муженко зустрівся з представниками військово-дипломатичного корпусу

Сьогодні відбулась традиційна щорічна зустріч начальника Генерального штабу – Головнокомандувача Збройних Сил України генерала армії України Віктора Муженка з представниками військово-дипломатичного корпусу, акредитованими в Україні. На ній були присутні військові аташе 31 країни та представництв НАТО і ОБСЄ.

Під час зустрічі начальник Генерального штабу розповів про поточний стан реформування та розвитку Збройних Сил України та пріоритети військового співробітництва в 2016 році.

Окремо генерал армії України Віктор Муженко зупинився на ситуації в районі проведення антитерористичної операції, станові і перспективах виконання Мінських домовленостей.

- Ми ведемо боротьбу зі зброєю в руках не тільки і не стільки за наш європейський вибір, а саме за право вибирати шлях майбутнього розвитку України. Російська Федерація у важкий для українського народу час розв’язала неоголошену війну з використанням всіх брутальних засобів, які є в арсеналі Кремля. Результат цієї війни відомий: це – окупований деградуючий Крим, голодний і зруйнований Донбас, виснажений Схід України, тисячі загиблих і сотні тисяч людей, які залишили свої оселі, – зазначив генерал армії України Віктор Муженко. - На боротьбу з агресором і незаконними збройними формуваннями повстала вся Україна і міжнародна спільнота. І сьогодні можна сказати, що ми вистояли і сповнені рішучості продовжувати боротися за право мирно жити і будувати власну державу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ