Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Вінницька «Нива» проситиме порятунку у Порошенка та Гройсмана

Вінницька Нива може припинити своє існування вже на старті 2017 року.

Про це заявив президент Ниви Василь Вовк.

За його словами, в команді готують звернення про порятунок до Президента України Петра Порошенка та Прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана, які родом з Віниччини.

"У грудні 2016 року буде встановлюватися можливість виконання задекларованих обіцянок деякими членами робочої групи з відродження професіонального футболу Вінниччини, а також офіційна й людська позиція щодо подальшого існування клубу органів влади, місцевого самоврядування та їхнього керівництва.

Нами направлені звернення про підтримку до Президента України П.Порошенка, Прем'єр-міністра України В.Гройсмана, народних депутатів України С.Березенка, В.Бондара, О.Гереги, Р.Демчака, О.Домбровського, Г.Заболотного, С.Кудлаєнка, М.Кучера, А.Матвієнка, І.Мельничука, О.Присяжнюка, П.Юрчишина, для яких не повинна бути байдужою доля єдиного професіонального клубу Вінниччини – краю, що, безперечно, є особливим для них і їхніх родин.

Уже в цьому році громадськість буде поінформовано про подальший формат діяльності клубу чи про початок звільнення його працівників, у зв'язку з неможливістю гідно представляти рідний край у всеукраїнських змаганнях", - цитує Вовка i-vin.info.

Зазначимо, що після 18 турів в Другій лізі Нива-В займає десяте місце в турнірній таблиці.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ