Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Культура

Віра Брежнєва отримала у Москві нагороду за пісню, кліп до якої зняли у Львові

Співачка Віра Брежнєва отримала російську музичну нагороду «Золотий грамофон» за пісню «Близкие люди». Кліп на цю пісню знімали у центральній частині Львова на початку травня.

Сама Віра Брежнєва  у коментарі з нагоди прем’єри кліпу не сказала, що його знімали у Львові. Натомість повідомила, що зйомки відбувалися у «Восточной Европе».

Українська продюсера Олена Мозгова після цього привітала співачку із прем’єрою та делікатно нагадала їй, що кліп знімали у Львові.

«Це місто, у якому п’ють міцну каву, говорять і співають переважно українською, печуть найсмачніший у світі сирник, ходять кожну неділю до церкви, як на свято. Ну і щонайголовніше – всі у цьому місті затяті бандерівці», - написала Мозгова на Фейсбуці.

Нагадаємо, що 12 листопада в Москві українські співаки-колаборанти отримали одну з найголовніших музичних нагород у Росії – «Золотий грамофон».

Українські артисти отримали музичні нагороди у Росії

Серед нагороджених - LOBODA, Віра Брежнєва, Макс Барських, Ані Лорак, Таїсія Повалій та Софія Ротару, якій нагороду вручила «права рука» Лаврова Марія Захарова.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ