Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Вітряки везтимуть через Самбір уночі

Вулицями Самбора невдовзі пройде колона із 60 вантажівок, які повезуть вітрогенератори для встановлення у селі Стрільбичі. Попередньо експерти фірми ТзОВ «Карпатський вітер» вивчили всі можливі маршрути: єдиною дорогою, що дозволяла дотримати євро стандарт і вимог страхової компанії виявились вулиці Самбора.

Голови депутатських фракцій, виконком міської ради, міський голова Самбора Юрій Гамар погодили рух. Про це повідомила прес-служба партії ВОЛЯ-РУХУ НОВИХ СИЛ Михайла Саакашвілі у Львівській області.

Єдиними перепонами на шляху вантажівок стали електроопора, дорожнє кільце та три дерева. Фірма дала гарантії, що усе відновить власними силами і коштом. Зокрема, розв’язку зроблять зручнішою, а дерев висадить у рази більше.

Днями розпочалися перші роботи до підготовки транспортування вітряків.

Однак деякі місцеві активісти закликами  самбірчан прийти і захистити три дерева на вулиці Шевченка: «Юрій Гамар руйнує Самбір», «Не дайте знищити природню красу Самбора». Самбірчани не відгукнулися на ці гасла

«Аби мінімізувати незручності для міста, вітряки везтимуть вночі, і лише по кілька машин, - пояснив міський голова Юрій Гамар. - На все є європейська страхова гарантія. Демонтоване компанія відновить, дерева – висадить. Іншого шляху транспортування в перевізників не було, з низкою населених пунктів угоди вже підписано. Місто заробить півмільйона гривень, за які зможемо зробити багато корисного».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ