Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Віце-президент ФФУ: Ніхто не відмовлявся від допомоги Суркіса

Перший віце-президент Федерації футболу України Анатолій Попов заявив, що ФФУ не відмовлялася від допомоги почесного президента Федерації, віце-президента UEFA Григорія Суркіса щодо рішення FIFA покарати Україну за дії вболівальників.

"Ніхто нічого не відкидав. Але все-таки коректно всім разом йти до однієї мети. Тим більше, це зумовлено посадою. Ніякого запрошення ніколи чекати не можна. А потрібно було відразу реагувати.

Стаття 12 статуту Федерації футболу України свідчить, що почесний президент ФФУ може брати участь у роботі конгресу, виконкому та інших заходах, пов'язаних з футболом України. Це його почесна місія, це його обов'язок, не бачу тут проблеми. З великою повагою ставлюся до Григорія Михайловича (Суркіса). Як він уміє захищати честь країни, ми це знаємо. Хто заважав Григорію Михайловичу йти попереду? Не за запрошенням - а попереду. Мені незрозуміла його позиція: "Якщо ви запросите..." Напевно, правильно було б включитися навіть без запрошення", - сказав Попов.

Нагадаємо, що в п'ятницю, 27 вересня, дисциплінарний комітет FIFA покарав збірну України за расизм уболівальників матчем без глядачів, а стадіон у Львові не зможе побачити ігри національної команди аж до закінчення відбірного раунду до Чемпіонату світу 2018 року.

Віце -президент UEFA Григорій Суркіс пообіцяв допомогти ФФУ переконати FIFA і скасувати дискваліфікацію харківського стадіону на матч Україна - Польща в Харкові.

Кореспондент

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ