Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Львів, Самбірський і Мостиський райони зривають план призову

Сьогодні, 24 жовтня, голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка під час селекторної наради з головами райдержадміністрацій і керівниками військових комісаріатів дав доручення звернутися до військової прокуратури щодо невиконання у Львові планового завдання призову на строкову військову службу, повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Крім того, голови Самбірського і Мостиської райдержадміністрацій понесуть персональну відповідальність, у разі незадовільної роботи з призову на строкову службу та залучення громадян на службу за контрактом.

Нагадаємо, що з 4 жовтня в Україні триває призов на строкову військову службу. Цього тижня обласний військовий комісаріат відправляє на військову службу 150 призовників при запланованих – 192.

Слід зазначити, що призовників строкової служби не залучають до служби в зоні проведення антитерористичної операції.

Зауважимо, що контрактники отримають покращені умови служби. Зокрема, передбачено хороше грошове забезпечення – від 7 тисяч гривень, соціальні гарантії та можливість отримати житло. Держава обіцяє одноразову матеріальну допомогу, оздоровчі кошти, відпустку та професійне зростання.

Усі зацікавлені можуть звертатись у районні військові комісаріати або обласний військовий комісаріат – тел: (032) 260-26-44. Вимоги для кандидатів: вік – від 18 до 40 років, задовільний стан здоров’я, придатність за професійно-психологічними та медичними показниками, відсутність судимостей, психіатричного та наркологічного обліку.

Нагадаємо також, що минулоріч Львівська область була серед лідерів в Україні за кількістю набраних військовослужбовців на контрактну службу до Збройних сил України.

Фотоlvivnews.info

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ