Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Військова прокуратура повідомила подробиці затримання посадовця митниці

Військова прокуратура викрила на щомісячних поборах начальника відділу Міжрегіональної митниці ДФС України по Львівській області. Про це повідомила прес-служба військової прокуратури Західного регіону України.

Упродовж лютого-травня 2017 року військова прокуратура Львівського гарнізону спільно з оперативними співробітниками Управління захисту економіки у Львівській області Нацполіції України в межах контролю за вчиненням злочину задокументували систематичні факти вимагання та одержання неправомірної вигоди начальником відділу Міжрегіональної митниці Державної фіскальної служби України по Львівській області.

Вказана особа організувала схему щомісячних поборів від начальників структурних підрозділів Львівської митниці ДФС за не створення штучних перешкод у їх службовій діяльності. Затримали правопорушника 2 червня 2017 року в порядку ст. 208 КПК України.

У ході обшуку особистого автомобіля корупціонера виявлено та вилучено в повному обсязі чергову частину одержаного хабара – 60 тис. дол США та 10 тис. грн.

На даний час проводяться невідкладні слідчі (розшукові) дії. Вирішуються питання щодо повідомлення державному службовцю про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди, поєднане з вимаганням), та обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ