Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Культура

Військовослужбовці з Канади, США та України святкуватимуть Великдень разом

Фото - Олена Ляхович
Фото - Олена Ляхович
Фото - Олена Ляхович
Фото - Олена Ляхович
1/2
«Вже цієї неділі, 16 квітня, ми матимемо можливість святкувати Пасху на Яворівському полігоні спільно з нашими друзями–військовослужбовцями з Канади та США», – про це розповів капелан української греко–католицької церкви Степан Сус 13 квітня під час брифінгу у Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла.

«За столом плануємо ділитись секретами приготування традиційної кухні та святкової паски, що допоможе відчути єдність», – додав він.

Також Степан Сус зазначив таке: «Ми раді, що цього року ми будемо святкувати Великдень разом. Думаю, що  увесь світ збереться за святковим столом, щоб подякувати Богові за радість, за здоров’я та мир, які приніс у наше життя Христос після Воскресіння.

Перш за все Великдень – це пам’ять про тих, хто захищає мир та спокій в Україні. Наш  Великдень почався за тиждень до самого страсного тижня, адже ми майже щодня відправляємо на Схід освячені паски. Ми хочемо, що наші захисники відчули цей дух свята разом з теплотою та увагою. Якщо хтось  думає, що війна закінчилась, то він помиляється. Якщо хтось вважає, що байдужість перемогла, то це не так. Адже всі Великодні презенти, які збирають і у селах, і в містах різні громади, свідчать про підтримку, розуміння і вдячність захисникам батьківщини».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ