Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Військовим прокурором Військової прокуратури сил АТО став Олега Ціцак

У четвер, 21 вересня 2017 року, під час робочої поїздки до Донецької області Генеральний прокурор України Юрій Луценко у м. Краматорську представив військового прокурора Військової прокуратури сил антитерористичної операції підполковника юстиції Олега Ціцака. Про це повідомило Управління зв’язків із громадськістю та ЗМІ Генеральної прокуратури України.

Також у заході взяли участь заступник Генерального прокурора - Головний військовий прокурор Анатолій Матіос, голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський, керівництво Національної поліції та Служби безпеки України в Донецькій області, а також представники командування сил АТО.

Під час представлення Юрій Луценко охарактеризував новопризначеного прокурора Військової прокуратури сил АТО як дієвого і активного керівника та висловив переконання у його здатності правильно організувати роботу.

Серед основних завдань Генеральний прокурор наголосив звернути увагу на прискорення реалізації Закону України «Про амністію у 2016 році» та завершити його виконання до кінця жовтня.

Разом з тим, Генеральний прокурор доручив прокурору Військової прокуратури сил АТО проконтролювати соціальні виплати військовослужбовцям, «перевірити дотримання соціальних стандартів, гарантованих законом, для ветеранів, учасників бойових дій».

«Необхідно звертати увагу на ставлення до населення, ми маємо його відвойовувати не менше, ніж територію», - наголосив Юрій Луценко.

Також Генеральний прокурор зазначив, що нещодавно за ініціативи Головного військового прокурора введено більш чітку систему фіксування обстрілів, руйнувань, поранення цивільних.

«Хочу подякувати за цю роботу, кожен обстріл зафіксований, обґрунтований, обрахований, кожен поранений, кожне руйнування, тощо. Це дуже важливо», - зауважив Юрій Луценко.

Голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський у свою чергу наголосив на нормальному рівні співпраці з Військовою прокуратуро сил АТО та прокуратурою Донецької області, пообіцяв надавати допомогу та співпрацювати у виконанні спільних завдань.

Новопризначений військовий прокурор подякував за довіру та пообіцяв докладати максимум зусиль у своїй роботі, а також зазначив, що припинення розкрадання бюджетних коштів на війні стане одним з основних напрямів роботи.

Довідково: Ціцак Олег Васильович народився м. Мукачево Закарпатської області 07.06.1975 року. У 1997 році закінчив Ужгородський державний університет за спеціальністю «правознавство».

Розпочав свою трудову діяльність у 1995 році. Працював в Державній податковій інспекції; в органах судової влади: помічником голови обласного суду Закарпатського обласного суду, суддею Мукачівського міського суду, суддею Ужгородського міського суду; в Міністерстві України з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи.

З червня 2015 року обіймав посаду військового прокурора Ужгородського гарнізону Західного регіону України, з липня по серпень цього ж року тимчасово виконував обов’язки прокурора військової прокуратури Донецького гарнізону Південного регіону України, після цього був військовим прокурором Ужгородського гарнізону Західного регіону України. 
 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ