Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Влада Львівщини підписала меморандум з громадськістю у деревообробній галузі

Сьогодні, 21 липня, у Львівській обласній держаній адміністрації уклали Меморандум про партнерство та співробітництво між ЛОДА, ЛОР та громадськими організаціями в галузі деревообробної промисловості. Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Меморандум підписали перший заступник голови Львівської обласної державної адміністрації Ростислав Замлинський, заступник голови  Львівської обласної ради Володимир Гірняк, голова Громадської спілки "Асоціація суб’єктів господарювання України" Сергій Доротич,  заступник голови Всеукраїнської громадської організації "Союз захисту підприємництва" Олександр Красовський, президент "Української Асоціації деревообробного обладнання" Ігор Мельник, голова Громадської організації "Асоціація деревообробників та лісозаготівельників Львівщини" Микола Когут.

 Документ передбачає партнерство та співробітництво для забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики у сфері підприємництва, соціально-економічного розвитку,  підтримки вітчизняного виробника, поліпшення державної політики та підвищення інвестиційної привабливості промисловості, у тому числі деревообробної. 

Як зазначив під час виступу заступник голови Львівської обласної ради Володимир Гірняк, питання деревообробної галузі є актуальним та публічним.

«Ми хочемо зі сторони обласної влади запевнити в повній підтримці та сприянні ,  - наголосив Володимир Гірняк. - Безумовно проблем ще є багато, тому зважаючи на нові виклики часу ми повинні вам допомагати та зробити цей процес максимально прозорим».

Основною метою меморандуму є взаємодія та координація діяльності обласної влади та громадських організацій для взаємодопомоги, сприянню лібералізації та дерегуляції деревообробного бізнесу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ