Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Владі Львова потрібно більше говорити з громадами, - Ганущин

На 80% компетенція у вирішенні питання пошуку земельної ділянки під сміттєпереробний завод лежить на Львівській міській раді, яка є власником сумнозвісного Грибовицького полігону ТПВ. Про це сьогодні, 21 листопада, під час звітної прес-конференції розповів голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин, передає кореспондент Гал-інфо.

За словами Олександра Ганущина, Львівська ОДА сама проявила ініціативу у допомозі пошуку земельних ділянок під сміттєпереробний завод.

Він прокоментував відмову громад щодо розміщення такого заводу на території, яка з ними межує.

«Мав би бути нерозривний процес оголошення про наявність вільних земельних ділянок і роботи з громадами. Якщо цей процес буде розривним, то в усіх випадках люди проти. Львівська міськрада має показати іншу якість роботи з тими громадами. Дуже було багато страчено часу. Якби його витратили на консультації, то вже би вийшли на конкретні ділянки. Усі вже перегоріли цим питанням і усі розуміють, що сміття є продуктом життєдіяльності людини. Це питання важливе для всіх. Львівській міськраді потрібно витрачати більше часу на це питання», - сказав Ганущин.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ