Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Власенко: Тимошенко голодування не припинила

Захисник екс-прем'єра Юлії Тимошенко Сергій Власенко заявляє, що станом на 16.35 Тимошенко голодування не припинила.

Про це він сказав у коментарі "Українській правді".

"Я 15 хвилин тому вийшов від Юлії Володимирівни. Станом на 16.35 Юлія Тимошенко голодування не припинила. А пані Моисеенко, яка роздає коментарі, особисто з Юлією Володимирівною не розмовляла й не зустрічалася", - сказав він.

Особливо цинічною Власенко назвав заяву про їжу, яку нібито доставили в палату.

"Якщо ця псевдо-доктор не пам'ятає, то я їй нагадаю, що під час виходу з голодування, яке Тимошенко оголосила в травні, вона упродовж 4-5 днів пила тільки воду розбавлену із соком", - сказав він.

"Про яку їжу мова? Якщо Юлія Володимирівна і припинить голодування, то після 17-18 днів без їжі вона вживатиме лише воду розбавлену соком. Це цинізм такі речі говорити", - додав Власенко.

Він не зміг відповісти, чи планує і скільки ще часу планує Тимошенко продовжувати голодування, але розповів, що виглядає вона змореною, але залишається незламною.

"Вона візуально дуже-дуже сильно схудла, їй дуже складно самостійно ходити. Але при цьому її дух є незламним. Вона психологічно у нормальному бойовому стані", - сказав Власенко.

Захисник розповів, що Тимошенко під час зустрічі з ним обговорювала політичні питання, справи (в судах), цікавилася тим, що відбувається і передавала "свою позицію через мене колегам".

Однак подробиці цих розмов Власенко повідомити відмовився.

Як відомо, раніше перший заступник міністра охорони здоров'я Раїса Моїсеєнко заявляє, що німецьким лікарям вдалося вмовити Юлію Тимошенко припинити голодування.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ