Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Власенко: У Качанівській колонії фальшують свідчення свідків

Захист Юлії Тимошенко заявляє про фальшування свідчень очевидців втрати нею свідомості. Про це заявив керівник групи захисту екс-прем'єра Сергій Власенко у понеділок на брифінгу.

"Зараз у Качанівській колонії фальшуються покази свідків, пов’язаних із інцидентом, коли Юлія Володимирівна втратила свідомість", - сказав він.

"У нас є докази цього, і якщо влада буде продовжувати фальшувати інформацію щодо стану здоров'я Тимошенко, ми їх оприлюднимо", - заявив Власенко.

Він нагадав, що влада намагається подати цей інцидент як "стандартну ситуацію"

"Ну, яка стандартна ситуація, коли о другій годині ночі в Качанівську колонію звезли лікарський консиліум?", - запитав Власенко

"І якщо вони не ведуть зйомку, то навіщо там стоїть ця відеокамера? Щоб хтось підглядав? Який тоді сенс? Це що, піп-шоу якесь?", - обурився адвокат.

Він також додав, що Тимошенко офіційно відмовилася зустрічатися з лікарями, які працюють у Пенітенціарній системі, а також вживати будь-які препарати, запропоновані ними.

На прохання підтвердити чи спростувати інформацію джерел про те, що влада відмовила канадським лікарям у зустрічі з екс-прем'єром, Власенко відповів:

"Мені теж на рівні чуток відомо, що Канаді відмовлено в наданні незалежних лікарів, але будь-яких офіційних підтверджень цьому ми не маємо".

Крім того, за його словами, станом на вечір минулої п’ятниці Тимошенко так і не отримала результатів своїх аналізів, зроблених у Харківській обласній клінічній лікарні 7 січня.

Українська правда

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ