Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Власник «Хутірця» має всіх львів’ян за дурнів, - начальник управління юстиції Львівщини

Виконавча служба так і не змогла виконати рішення суду щодо демонтажу самочинно встановленої будівлі львівського ресторану «Хутірець», власником якого є президент ФК «Львів» Роман Михайлів.

Про протистояння з власником закладу Форпосту розповів начальник Головного територіального управління юстиції у Львівській області Ярослав Жукровський.

«Була створена виконавча група – ми мали увійти на територію і почати розбирати дах, однак  29 грудня Сихівський суд заборонив вчиняти нам будь-які дії. Ми спробували увійти на територію, побачили цирк з футболістами та незрозумілими людьми. Позиція власників така, що це не ресторан, а житловий будинок, але там кожного вечора весілля, корпоративи. Власник каже, що то його будинок і до нього мають право приходити люди… ну то м’яко кажучи, власник має всіх львів’ян  за дурнів», - коментує Ярослав Жукровський.

При цьому начальник управління юстиції Львівщини наголосив, що власник будівлі програв всі суди. Відтак Ярослав Жукровський пообіцяв оскаржувати рішення Сихівського суду щодо заборони вчиняти виконавчі дії.

«Коли отримаємо повне рішення, то будемо його очевидно оскаржувати Але, так, зараз припинені виконавчі дії, ми не можемо обійти рішення суду», - зазначив він.

Нагадаємо, що згідно з рішенням суду, земельна ділянка на вул. Боднарській, 4 має бути приведена до попереднього стану через демонтаж незаконно зведеного ресторану.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ