Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Влітку оздоровили близько п’яти тисяч дітей з міста Львова

Цьогоріч у Львові оздоровили 6, 5 відсотків учнів загально-навчальних закладів – 4952. У міському бюджеті на літнє оздоровлення дітей передбачено 725 тисяч гривень. За кошти обласного та державного бюджету путівки отримали 88 дітей та учнівської молоді Львова. Про це сьогодні, 31 серпня, на прес-конференції повідомив начальник відділу молоді управління сім’ї, молоді та спорту ЛМР Дмитро Пушкарьов.
 За словами Дмитра Пушкарьова, за літній період цьогоріч установи дитячо-юнацьких та молодіжних клубів за місцем проживання провели шість оздоровчих таборів для дітей з соціально не захищених сімей та денний оздоровчий табір „Левеня”, де оздоровилося 280 дітей міста.
У 75 таборах, які організували громадські організації за сприяння управління молоді, сім’ї та спорту відпочивали 3 485 дітей.
Як розповів начальник відділу у справах неповнолітніх ЛМР Тарас Гурей, у таборах в Карпатах оздоровлювалися 123 дітей з девіантною поведінкою. „Я щотижня приїжджав на місце відпочинку і перевіряв, як усе проходить. Ми стежили, щоб цим дітям місцеві мешканці не продавали спиртного, і нормально до них ставилися”, – розповів Тарас Гурей.
Волонтерами на організації відпочинку дітей у Львові цьогоріч були студенти „Львівської політехніки”, вони працювали з дітьми у таборах.      
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ