Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Влітку у Львові відремонтують садки

Влітку на ремонт закриватимуть деякі дошкільні навчальні заклади Львова. На період закриття садків дошкільнята зможуть тимчасово відвідувати сусідні садки.Про це повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

«Станом на 25 травня 2017 року усі керівники ДНЗ провели моніторинг відвідуваності дошкільників у літній період, провели бесіди з батьками вихованців та погодили графіки прийому дітей в сусідніх дошкільних закладах. Старші медсестри кожного дошкільного закладу підготували пакети документів для тимчасового переводу дітей в сусідні ДНЗ», - зазначили в управлінні освіти Львівської міської ради.

Зокрема, цього року з міського бюджету міста Львова виділено 34 млн. грн на відновлення груп у дошкільних навчальних закладах міста Львова.

Нагадаємо, із 1 червня, батьки, які отримали підтвердження на електронній платформі про зарахування дитини у ДНЗ Львова, можуть принести документи безпосередньо у садок. 

Батькам, чиїх дітей не зарахували у ДНЗ, зможуть показати списки зарахованих

Як повідомляло Гал-інфо, цього року тільки 7 тис. маленьких львів'ян матимуть змогу попасти у ДНЗ, відтак, близько 3 тис. дітей автоматично переходять у чергу на наступний рік.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ