Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Вночі пограбували Буський райвідділ освіти

У ніч на 15 березня в Буському районі злодії пограбували приміщення районного відділу освіти, повідомив сайт "Буське радіо".

Виламавши двері до підвального приміщення районного відділу освіти, невідомі грабіжники незаконно проникли в держустанову. Про це повідомив слідчий Буського відділення поліції капітан Андрій Гнида.

Злочинці викрали з кабінету керівника  ноутбук, а в інших кабінетах спричинили гармидер, розшукуючи гроші та інші матеріальні цінності. Зловмисники також виламали двері до офісних приміщень страхової компанії “Оранта”, звідки викрали фотоапарат та готівку…

Сьогодні факт крадіжки зафіксували працівники районного відділку поліції, з’ясовуються усі обставини злочину, тривають слідчі дії.

Це вже п’ятий факт незаконного проникнення до держустанов Буського району за останні два роки. У квітні 2016 року невідомі проникли у приміщення районного військового комісаріату, тоді було вкрадено 2 комп’ютери.

Найбільше від крадіїв  постраждала Буська ЦРЛ: у грудні-січні 2016 із кабінету головного лікаря злочинці викрали ноутбук, через два тижні із трьох кабінетів лікарів-стоматологів вкрали готівку, спецінструменти; цього року у ніч з 7 на 8 березня невідомі поцупили 7 каналізаційних люків з території Буської ЦРЛ. Жоден зі злочинів наразі не розкрито. 

Буське радіо

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ