Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

ВНЗ зможуть самостійно оформити накази про зарахування вступників

У разі виникнення непередбачуваних обставин, пов'язаних із формуванням наказів про зарахування вступників на навчання, вищі навчальні заклади зможуть оформити їх самостійно, - Освіта.ua.

У Міністерстві освіти нагадують, що зарахування вступників за державним або регіональним замовленням має відбутись не пізніше 12.00 7 серпня. Накази про зарахування на навчання формуються в Єдиній електронній базі з питань освіти базі, після чого мають бути оприлюднені на інформаційних стендах приймальних комісій та сайтах вишів у вигляді списку зарахованих.

«У разі виникнення будь-яких непередбачуваних обставин вищі навчальні заклади можуть самостійно оформити накази з наступним внесенням до ЄДЕБО», - повідомили у Міносвіти.

У міністерстві зазначили, що до наказів про зарахування можуть бути внесені лише ті вступники, які отримали рекомендації на місця державного замовлення за результатами адресного розміщення державного замовлення або в разі наявності листів МОН для окремих осіб, в яких переглянутий конкурсний бал чи надано нову рекомендацію в разі анулювання певної конкурсної пропозиції.

Документом також надані інші роз’яснення з окремих питань діяльності приймальних комісій напередодні оформлення наказів про зарахування вступників на навчання.

Освіта.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ