Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Здоров'я

В.о. Міністра охорони здоров’я відвідав Тернопільський обласний перинатальний центр

В.о. Міністра охорони здоров’я Віктор Шафранський відвідав Тернопільський обласний перинатальний центр «Мати і дитина» з метою вивчення ситуації із завершенням його оновлення та реконструкції, інформує прес-служба МОЗ України.
фото: МОЗ України

Керівництво області - Голова ОДА Степан Барна та Голова обласної ради Віктор Овчарук, начальник управління охорони здоров’я області Володимир Богайчук разом із колективом перинатального центру продемонстрували обсяг і якість виконаних на даний час робіт, а також розповіли про проблеми, які ще потрібно вирішити, на які необхідне відповідне фінансування, а також допомога Міністерства.

Так, окрім завершення ремонту, потрібно отримати частину обладнання, без якого не може повноцінно працювати відділення реанімації та інтенсивної терапії. Важливо і те, що заклад повинен відповідати третинному рівню надання медичної допомоги, оскільки 75% жінок, які поступають у перинатальний центр, із районних центрів і 25% - із м. Тернополя.

Віктор Шафранський оглянув нові палати спільного перебування матері і дитини, палати для ведення партнерських пологів, а також разом із Головою ОДА Степаном Барною привітав молодих мам із народженням малюків.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ