Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Маршрутки мало не почавили людей під час ходи з нагоди виводу військ з Афганістану

Вчора, 15 лютого, у Львові під час урочистої ходи з нагоди виводу військ колишнього СРСР з Республіки Афганістан, двоє водіїв маршруток, проігнорувавши наказ патрульної поліції, поїхали наскрізь, через колону людей, мало не наїхавши на них.

Урочиста хода прямувала за маршрутом площа Є. Петрушевича – просп. Т. Шевченка – просп. Свободи – вул. В. Чорновола  до пам’ятного знаку на вул. Батуринській.

В голові колони їхав патрульний автомобіль, котрий ситуативно перекривав рух для проходження колони. Коли колона проходила повз готель "Львів", що на проспекті Чорновола, патрульні зупинили рух з вул. Зернова. Однак, після проходження автомобілю Дозор Б, котрий їхав в голові колони, два маршрутних автобуси №184А (номерний знак ВС 2620 СА) та №165 (номерний знак ВС 1759 АА) поїхали крізь колону, мало не наїхавши на учасників ходи.

Відразу після інциденту до них підбігли працівники МВС та один з працівників Патрульної полії з автомобіля, що їхав в голові колони. Порушники відбулись усними зауваженнями.

Редакція АІА "Гал-інфо" звертається до компанії яка обслуговує маршрут №184А та АТП – 14630, котре обслуговує маршрут №165, надати офіційний коментар з приводу даної поведінки своїх водіїв, котрі, проігнорувавши наказ Патрульної поліції пропустити колону, поїхали на людей.

Нагадаємо,15 лютого, у Львові відбулися урочистості з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та виведення військ колишнього СРСР з Республіки Афганістан.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ