Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Водії-порушники тепер називають себе учасниками Майдану, – МВС

Працівники міліції будуть миттєво реагувати на інформацію, що стосується недопущення автотранспорту до Києва. Про це сьогодні повідомив директор Департаменту зв'язків із громадськістю МВС України Дмитро Андреєв, – передає ДЗГ МВС України.

«Працівники міліції через засоби масової інформації отримали інформацію про те, що сьогодні на Харківському масиві столиці були затримані якісь транспортні засоби», - розповів директор ДЗГ МВС України.

Дмитро Андреєв заявив, що після проведення перевірки дана інформація не була підтверджена. Керівник ДЗГ звернувся до колег-журналістів з проханням: якщо у них є така інформація, то необхідно надавати більш точні дані щодо інцидентів. Зокрема, зазначати номерні знаки транспорту працівників Державтоінспекції, або індивідуальні номери співробітників ДАІ. Крім того, необхідно точно вказувати, на якій ділянці траси це відбулося, а також повідомляти номерні знаки транспортних засобів, на яких пересувалися люди, котрих працівники міліції начебто не допустили до центру столиці.

«По кожному такому повідомленню, яке з‘являється у ЗМІ, ми починаємо перевірки, але необхідно надавати більш детальну інформацію для того, щоб МВС могло предметно реагувати на такі заяви», - наголосив Дмитро Андреєв.

Крім того, Дмитро Андреєв зазначив, що відповідно до вказівки керівництва Міністерства на будь-яке повідомлення, що стосується недопущення автотранспорту до Києва, потрібно реагувати миттєво.

«Ми констатуємо нині певну тенденцію в столиці, коли на будь-яке зауваження працівників ДАІ до водіїв-порушників ПДР лунає відповідь: «Я учасник акції протесту, їду на Майдан, а ви перешкоджаєте здійсненню моїх конституційних прав», - зазначив Дмитро Андреєв.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ