Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Водій, що наїхав на людей в Луганську, був «під кайфом»

Водій, що учора, 13 січня, збив людей у Луганську, перебував під дією психотропної речовини, повідомила прес-служба прокуратури Луганської області.

Нагадаємо, що вчора в місті Луганську на Театральній площі сталася дорожньо-транспортна пригода. Водій автомобіля «Нісан-Тііда» на великій швидкості протаранив частину переносної металевої загорожі і скоїв наїзд на людей, які відпочивали біля новорічної ялинки. Постраждало 10 осіб із яких одна померла.

На місце події виїжджали прокурор області М.Бескишкий, заступник прокурора області А.Горпенюк..

За даним фактом СУ УМВС України в області порушена кримінальна справа за ознаками злочину, передбаченого ст..286 ч.2 КК України.

Водій громадянин О. (1982 р.н. безробітний, в органах прокуратури раніше не працював) обстежений на предмет наявності алкогольного та наркотичного сп’яніння, встановлений факт одурманювання невстановленою психотропною речовиною.

Хід розслідування справи знаходиться на контролі прокуратури області. Працівники прокуратури проводять перевірку органів УМВС України в Луганській області та місцевої влади щодо повноти заходів по безпеці громадян під час святкових заходів.

У зв’язку з тим, що водій, який скоїв ДТП, неодноразово притягався до адміністративної відповідальності за порушення правил дорожнього руху прокуратурою області проводиться перевірка органів ДАЇ, щодо повноти заходів, спрямованих на попередження протиправних діянь.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ