Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Кримінал

Водій, який в'їхав у натовп під ялинкою в центрі Луганська, отримав чотири роки в'язниці

Сьогодні, 16 листопада, Ленінський суд засудив винуватця ДТП на Театральній площі в Луганську до чотирьох років позбавлення волі.

Зокрема, Георгій Осипов визнаний винним за статтею 286.2 КК (порушення правил безпеки дорожнього руху, що призвело до смерті). Ця стаття передбачає від трьох до восьми років ув’язнення із позбавленням права керувати автомобілем.

Як повідомляється, обставинами,які пом’якшують покарання, у справі стало те, що підсудний відшкодував збитки потерпілим і частково визнав провину (винуватець визнав факт ДТП, але заперечує те, що перебував під дією наркотиків).

Нагадаємо, що 13 січня цього року, близько 20:45, легковий автомобіль Nissan Tiida, рухаючись на великій швидкості по вулиці Коцюбинського з боку вулиці Оборонної, пошкодивши огорожу, виставлену навколо центральної ялинки міста, врізався в людей.Постраждали 11 осіб, одна дівчина загинула.

Родичі Осипова відшкодували Ірині Зуйковій (матері загиблої дівчини) матеріальний і моральний збитки. За словами представника Зуйкової, вона на суворому покаранні для винуватця ДТП не наполягає.

Кореспондент

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ