Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Волейбол: “Кажани” обіграли “Юракадемію”

14-15 грудня у Львові відбулися матчі волейбольн ої Суперліги між ВК “Барком-Кажани” та харківською “Юракадемією”, повідомила прес-служба ВК «Барком-Кажани».

Перший ігровий день завершився із рахунком 1:3 на користь команди з Харкова (24:26, 21:25, 25:18, 23:25). Але вже другого дня ” кажани” відігрались – 3:0 – перемога  “Барком-Кажани”(25:12, 27:25, 25:13).

Перший сет першого матчу і команди йдуть нога в ногу. Але після подач харківського бомбардира Віктора Шаповала – ” Юракадемія” виривається вперед – 24:26. Тож у другому сеті гості почуваються значно впевненіше. І рахунок матчу 21-25. У третьому сеті ” кажани” змогли відігратись (25:18). Далі знову боротьба фактично на рівних, але харківська команда перемагає. Не правильна тактична гра та травма капітана Діденка – саме ці фактори головний тренер ” кажанів” Угіс Крастіньш називає винними у таких результатах.

Але вже наступного дня “кажани” виходять на майданчик з значно рішучішим настроєм і з перших хвилин гри показують своє лідерство. Впевнені атаки і блоки – приносять таку бажану перемогу – 25:12. Друга партія нервовіша, але теж переможна 27:25. У третій ” Юракадемія” не змогла зібратись і повну та впевнену перемогу святкують львівські “кажани” – 3:0.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ