Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Володимир Гройсман розпочав офіційний візит до Держави Ізраїль

У рамках візиту Глава Уряду проведе низку переговорів з лідерами держави та представниками бізнесу, серед ключових тем – запровадження в Україні передового ізраїльського досвіду в сфері агровиробництва та реформи системи охорони здоров’я, налагодження співпраці у галузі високих технологій. Про це інформує Урядовий портал.

Зокрема, передбачені зустрічі Володимира Гройсмана з Прем’єр-міністром Ізраїлю Беньяміном Нетаньягу, Президентом Ізраїлю Реувеном Рівлином та Спікером Кнесету Юелем Едельштейном. Також Прем’єр-міністр України зустрінеться з Міністром сільського господарства Ізраїлю Урі Аріелєм та відвідає Науково-дослідний центр Міністерства сільського господарства та розвитку сільських території «Волкані».

За результатами переговорів буде підписана низка двосторонніх документів – Меморандум про співробітництво між міністерствами охорони здоров’я України та Ізраїлю, Меморандум про обмін статистичними даними між митними адміністраціями України та Держави Ізраїль, Спільна Декларація між Кабінетом Міністрів України та Урядом Держави Ізраїль про співробітництво у сфері запобігання надзвичайним ситуаціям та ліквідації їх наслідків, а також Імплементаційний протокол до Угоди між Урядом Держави Ізраїль та Кабінетом Міністрів України про тимчасове працевлаштування українських працівників в окремих галузях на ринку праці Держави Ізраїль.   

Крім того, запланована зустріч Прем’єр-міністра України з діловими колами, керівництвом Центру «Тева» та керівниками провідних ізраїльських компаній у сфері біомедичної інженерії та представниками української громади Ізраїлю.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ