Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Володимир Гришко виступить у Львові

3 грудня у Львівській обласній філармонії відбудеться концерт Народного артиста України Володимира Гришка. У концертну програму «IL Canto», що в перекладі з італійської «Спів», увійдуть класика, неокласика , хіти популярної музики та авторські пісні Володимира Гришка – Ave Maria, O sole mio, «Ямайка », «Ніч яка місячна», «Пам'яті Карузо», Nemorino, «Два кольори» та інші. Повідомила Ірина Ященко, Агентство PR Batteries!

Деякі композиції Володимир виконає дуетом зі своїм учнем – лауреатом I премії конкурсу класичного вокалу в Лондоні 2013 тенором Ростиславом Кушиною, учасником шоу «Голос Країни».

Після закінчення участі у телепроектах каналу 1+1 «Вишка» та «Битва Хорів» Володимир Гришко з головою занурився в гастрольне життя. Майбутній концерт відбудеться на одній з самих легендарних сцен України – Львівській філармонії. Свого часу, сцена філармонії приймала великих музикантів: Дмитро Шостакович, Альфред Шнітке, Соломія Крушельницька, Ріхард Штраус та багато інших.

Володимир Гришко – Народний артист України, лауреат державної премії імені Тараса Шевченка, останній учень Лучано Паваротті. Він зробив фантастичну кар'єру оперного артиста і став всесвітньо відомим співаком. Завдяки своєму вчителю Лучано Паваротті Володимир отримав звання Маестро. У червні цього року Володимир Гришко покинув велику оперну сцену і оголосив про початок своєї кар'єри, як естрадного виконавця. Нагадаємо, що Володимир уже записав два альбоми естрадних пісень: «Необъяснимая» і «Мольба».

Тенор Ростислав Кушина – випускник продюсерського Центру Володимира Гришка, його учень та названий син. Ростиславу передрікають успіх на оперній сцені, він вже приймає активну участь у концертах Володимира. Ростислав, учасник шоу «Голос Країни», має чималий досвід у виступах на Міжнародних та Всеукраїнських сценах і продовжує активно розвивати свою творчість.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ