Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Володимир Парасюк: Бездіяльність Президента перейшла усі межі

Бездіяльність Президента перейшла усі межі. Про це Володимир Парасюк написав у соцмережі Facebook. Майбутній нардеп вимагає рішучих дій.

"Російські війська знову увійшли на територію України, а наш президент і керівництво силового блоку бере приклад з наших європейських друзів і вміє тільки обурюватись і бути схвильованими. Вся країна чекає рішучих кроків у вирішенні конфлікту на Сході, а у нас всі тільки бавляться у великих політиків і думають, як би то вигідніше поділити посади.

Наш президент очевидно не усвідомлює в якій країні є керівником. Як так можна поводитись? Наших хлопців беруть в оточення – реакції нуль. З росії їде чергова «гуманітарка» – реакції нуль. Терористи проводять вибори, російські військові вже не ховаючись заходять на територію України, а у нас досі немає чіткої позиції і твердого плану дій.

Якщо мене хтось запитає, чи я критикую президента, так я це роблю. Бо його бездіяльність перейшла усі межі. Так не може і не має права поводитись президент України – країни, в якій вже майже рік мало не щодня гинуть люди в боротьбі за державу, за свою гідність, за краще життя.

Мало їздити по світу і давати популістичні заяви, про те як ви боретеся проти агресії росії. Всі обіцянки, які давались українському суспільству не виконані. Ви обманюєте людей, знову тішите марними обіцянками, але насправді, поки погляди усіх прикуті до подій на сході, торгуєтесь, щоб отримати краще місце під сонцем. Так, я думаю, що вам вигідна ця війна, бо люди ставлять менше питань, бо на війну можна списати усі свої прорахунки і гріхи. Бо ніхто особливо не стежить за кадровими призначеннями і не цікавиться корупційними схемами. Але, шановні старі політики, так як було, вже ніколи не буде! Поки ви вигадуєте нові коаліції, хлопці на сході мерзнуть і гинуть.

Тепер до Яценюка та Авакова. Ви особисто може і непогані люди, але ваші призначення по всій країні – це суцільна ганьба. Знову все те, що й було: дерибан посад, чиновницьке і міліцейське свавілля. Але, не забувайте, що Майдан 3.0 ніхто не відміняв

П.С. ...сьогодні і завтра буду в Києві."


Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ