Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Володимир Парасюк: Дмитра Загарію потрібно міняти

Народний депутат України Володимир Парасюк про начальника Головного управління Національної поліції у Львівській області Дмитра Загарію: "Як до людини я нічого не маю проти, як до керівника управління Львівської обласної поліції дуже багато запитань. Його потрібно міняти".

"Його потрібно міняти через те, що він не дієвий", - наголосив Володимир Парасюк в ефірі радіо "Львівська хвиля".

"Ця людина не оправдала надії. У Львові після Революції гідності була найкраща площина для того щоби робити реформи в правоохоронних органах. Найбільшим тормозом у цьому всьому став Дмитро Дмитрович Загарія. Він мало того що не позвільняв корупціонерів, він їх ще попереміщав як на шаховій дошці, того туда того сюда", - додав Парасюк.

Як зазначив Володимир, він виступає за те щоби в державі відбувалися нормальні процеси у боротьбі з корупцією і злочинністю. І не лобіює нічиїх інтересів.

В області повинен бути молодий і дієвий (не за віком) керівник поліції.

Стосовно конфлікту в якому керівник карного розшуку Львівщини був затриманий патрульною поліцією при водінні напідпитку і його приїхав захищати Дмитро Загарія, Парасюк зазначив що треба нести відповідальність за свої вчинки.І керівник також повинен нести відповідальність за свої кадри.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ