Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Володимир Парасюк: президент Порошенко діє на догоду терористам, Путіну та Заходу

Народний депутат України Володимир Парасюк прокоментував голосування за конституційні зміни. Коментар надійшов з офіційної приймальні нардепа.

"В той час, коли наші військові ціною власного життя стримують російські війська на Сході, президент через підконтрольних собі депутатів з БПП та Народного Фронту, а також в змові з Опоблоком, протиснув зміни до Конституції.

Я переконаний, що вносити зміни до Основного закону під час війни – це злочин проти держави. Адже ці зміни нам нав’язують Росія та Захід. Росія намагається добитись того, чого не змогла зробити силовим методом. А Європа стоїть на позиціях деескалації конфлікту будь-яким способом і інтереси України для неї є далеко не пріоритетними.

Ключовою причиною чому я проти внесення змін до Конституції, є надання окупованим територіям особливого статусу. Таким чином ми фактично легалізовуємо ДНР/ЛНР. Більше того, ми маємо амністувати терористів, звільнити від відповідальності тих, що вбивали, катували українців і продовжують це робити. Також, згідно цих змін, ми повинні будемо відновити в повному обсязі фінансування територій, які контролюються терористами.

За це гинуть наші хлопці на Сході? За те, щоб ми домовлялись з ворогом і виконували волю Путіна? Президент Порошенко діє на догоду терористам, Путіну та Заходу, але він точно не діє в інтересах України.

Крим також мав особливий статус. І де він зараз? Тільки Крим влада віддала без бою. А на Донбасі полягли тисячі наших військових.

Ще одним міфом, який нам нав’язує Адміністрація Президента є те, що зміни потрібні для того, щоб, розпочати децентралізацію в Україні. Але якщо уважно прочитати пропозиції Президента, ми бачимо, що після введення інституту префектів та отримання Президентом права розпускати органи місцевого самоврядування, ми отримаємо не децентралізацію, а справжню узурпацію влади в Україні.

Щойно біля ВР вибухнула бойова граната, є багато поранених. Це ваша мета, пане Президенте? Якщо ворог не може завоювати нас зовні, ви вирішили йому допомогти і зруйнувати країну зсередини?"

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ