Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Володимир Парасюк: Цей рік приніс нам багато нового

Володимир Парасюк: Цей рік приніс нам багато нового. Новорічне привітання народного депутата.

З Новим Роком та Різдвом Христовим!
Дорогі українці! Щиро вітаю Вас з новорічними та різдвяними святами! Ми прожили цілий рік. Рік випробувань та труднощів. Рік, в якому ми стали на шлях боротьби і відстояли свою гідність. Рік, в якому ми вистояли на Майдані і який нас згуртував. Рік, в якому ми стали єдиною сильною нацією. Ми перемогли злочинний режим і повірили, що все в наших руках, ми перестали бути байдужими і почали брати активну участь в житті держави.
Цей рік приніс нам багато нового. Він розбудив наш войовничий незламний дух борців. Ми навчились будувати барикади та робити коктейлі Молотова. Ми почали розумітись в ступенях захисту бронежилетів і вперше дізнались, що таке добровольчі батальйони.
Ми оплакували та хоронили нашу Небесну сотню та раділи, коли додому зі східного фронту повертались наші воїни. Ми навчились відстоювати свої права всередині країни і захищати нашу цілісність у війні із зовнішнім ворогом. 
Всього лиш за один рік ми дізнались, що таке війна і революція.
Ми прожили нелегкий рік втрат і здобутків, розчарувань і віри в наше майбутнє. Ми відчули, що таке перемога і що таке поразка. Ми загартувались в боях і об’єднались навколо спільної мети – побудови сильної, багатої та незалежної України.
Від щирого серця дякую всім Вам за те, що боролись і вірили. Дякую, що не були байдужими і допомагали усім, чим могли. Дякую нашим хлопцям, які зі зброєю в руках обороняють нашу Батьківщину на Сході. Дякую матерям, які виховали таких синів. Дякую за Ваші молитви і за те, що любите та чекаєте. Я сам пройшов війну, втратив на фронті найближчого друга. Я знаю, що таке обстріл Градів і як ділити на всіх один сухпайок. Я знаю, що таке російський полон. Я чудом вийшов звідти живим лише тому, що моя мама щиро вірила та молилась за мене. Я дякую батькам, які є гідним прикладом для нас і які навчили нас любити свою землю. Мій батько пліч-пліч воював зі мною на Сході і коли було дуже важко, я знав, що завжди можу опертись на його мужнє плече.
Низько вклоняюсь перед тими, хто віддав своє життя за нашу неньку – Україну. Світла пам’ять про Вас житиме вічно в наших серцях, адже Герої не вмирають!
Дякую тобі, дорогий український народе і щиро вітаю з новим початком життя нашої країни! Я вірю в наші сили і в нашу перемогу! Тільки разом ми зможемо змінити Україну на краще і залишити нашим дітям гідний спадок – державу, про яку мріяли наші діди і за яку зараз боремось ми з Вами.
Дякую Богові за те, що ми прожили цей рік і з надією та новими сподіваннями йдемо у рік новий…
Вітаю Вас із Новим роком та Різдвом Христовим! Нехай Господня Благодать зійде на Ваші сім’ї, а сяйво різдвяної зірки освітлює усе Ваше життя.
Бажаю усім нам мирного неба над головою, сили, мужності, терпіння та незламної віри. Хай у кожному домі панує любов і розуміння! Хай Господь Бог оберігає Ваші серця і нашу Батьківщину! Слава Україні!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ