Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Володимир Єзерський розповів, чому Ігор Коломойський відмовився від «Дніпра»

Екс-гравець Дніпра Володимир Єзерський назвав дві можливі причини, через які Ігор Коломойський відмовився від клубу з Дніпра.

"Чому він (Коломойський) перегорів футболом? Можу назвати дві причини. По-перше, коли запросили Хуанде Рамоса, виділили серйозні гроші з відповідними очікуваннями по результату.

Ймовірно, Ігор Валерійович розчарувався в результаті. Очікувалося чемпіонство або хоч би Кубок України. Якраз в період Хуанде Рамоса і почалися ці проблеми з боргами.

І друга причина - економічна і політична ситуація в Україні. Зараз у нього, мабуть, більше проблем, як у бізнесмена, тому футбол тут відходить на другий план. Знаючи його можливості, можна було знайти якусь вірну дорогу виходу з кризи. Можна було закрити ці борги гравцями, які гідно грали в Лізі Європи. Заробити кошти на їх трансферах і покрити борги, не доводячи справу до банкрутства.

Якщо чесно, я упевнений, якби задишився той склад, який грав у фіналі Лізі Європи, то ця команда успішно зіграла б в єврокубках і цього сезону в Дніпрі була б Ліга чемпіонів.

Моя думка - у президента є принциповість по відношенню до деяких тренерів, тому він не хоче їм нічого виплачувати. А це спричиняє за собою такі наслідки, які ми усі спостерігаємо", - цитує Єзерського terrikon.com.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ