Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Культура

Волонтерів чекають на акцію впорядкування території Поморянського замку

Громадська ініціатива «Я – Поморянський замок» запрошує небайдужих людей стати волонтером та долучитися до третьої одноденної акція з прибирання й впорядкування території Поморянського замку - пам’ятки архітектури національного значення. Захід відбудеться 16 квітня. Про це Гал-інфо повідомили організатори.

Поморянський палац 2016 рік. Фото Анни Коржевої.

Активісти мають намір за день прибирати територію Поморянського замку від побутового сміття й впорядкувати її, провести покіс трави і бур’яну, викорчовувати сухостій.

Усі деталі щодо проведення Акції можна переглянути на сторінках «Я ─ Поморянський замок» у соцмережах.

Долучитися до Акції можна, заповнивши анкету реєстрації волонтера: http://bit.ly/1DaVgbK (анкета реєстрації розміщена на сторінках у соцмережах).

Також активісти звертаються до меценатів із проханням підтримати волонтерську ініціативу фінансово чи матеріалами для прибирання, оскільки Акція проводиться на благодійних засадах.

Задля популяризації Поморянського замку та підвищення суспільного інтересу до жалюгідного стану збереження цієї унікальної пам’ятки ми закликаємо до співпраці засоби масової інформації, фотографів та відеооператорів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ