Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Волонтерка Яна Зінкевич уночі повернулася з Ізраїлю після лікування

Волонтерка Добровольчого українського корпусу Яна Зінкевич уночі повернулася до України з Ізраїлю. Там дівчина два місяці лікувалася після того, як 5 грудня потрапила у ДТП неподалік Дніпропетровська. Зараз волонтерка пересувається за допомогою інвалідного візка та не втрачає надії стати на ноги.

Лікування вона продовжить у Дніпропетровську. До аварії Зінкевич опікувалася медичною службою Добровольчого українського корпусу, і разом із волонтерами врятувала чимало життів на Сході.

"Я вже можу самостійно мінімально все робити і за собою дбати і пересуватися. Після того досвіду, який я отримала в Ізраїлі - це зовсім інша терапія, в іншому профілі. Я буду пробувати створювати тут щось схоже", - відзначає Яна Зінкевич.  

"Ми зможемо забезпечити умови для подальшої реабілітації, для відновлення її функцій для того, щоб Яна почувалася комфортно. Ще хвороба не закінчилася, ще стан її досить складний, але вона хоче повернутися до виконання своїх обов'язків", - зазначив заступник головного лікаря Дніпропетровської лікарні ім. Мечникова Юрій Скребець.

Нагадаємо, волонтерку Яну Зінкевич транспортували на лікування до Ізраїлю у середині грудня минулого року.

5 канал

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ