Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Вона про себе не сказала ні слова – про закон, який би звільнив Юлію Тимошенко», - Яценюк переказав Кожемякіна

Юлія Тимошенко турбується про долю українців. Дуже важливе сьогодні її рішення щодо того, який перелік законів мають бути першочергово ухвалені в новому парламенті. Це 12 законів, і вона розпочала в першу чергу з тих програмних засад, із якими опозиція йшла на вибори. Це податкова, пенсійна реформи, мінімальний прожитковий рівень, заробітні платні і створення робочих місць». Про це повідомила "Батьківщина".

Про це голова Ради Об’єднаної опозиції «Батьківщина» Арсеній Яценюк сказав журналістам у вівторок, 13 листопада, біля Харківської лікарні «Укрзалізниці» після відвідання Юлії Тимошенко її захисниками.

За його словами, Андрій Кожемякін після зустрічі з Юлією Тимошенко підкреслив, що «вона про себе не сказала ні слова – про закон, який би звільнив Юлію Тимошенко». «Вона почала в першу чергу з тих законів, які потрібні українцям», - підкреслив голова Ради Об’єднаної опозиції.

«Ще раз хочу звернутися до Юлії Володимирівни як не просто до нашої соратниці, а як до тієї людини, яка по праву і по справедливості є лідером української опозиції, з людським проханням – припинити голодування. І вчорашня заява трьох політичних партій – це не просто заява трьох політиків. Це заява мільйонів людей з проханням зупинити голодування для того, щоби Юлія Тимошенко була здорова, енергійна і далі могла разом із нами боротися, разом із нами формувати майбутнє України», - наголосив він.

«Абсолютно зрозуміло, що це повинно бути її рішення. Вона сильна, вольова жінка, і ми очікуємо на її рішення», - підкреслив Арсеній Яценюк

Відповідаючи на запитання журналістів щодо вчорашньої заяви про спільні дії трьох політичних сил: «Батьківщини», ВО «Свобода» та «Удару», Арсеній Яценюк сказав: «Учора три опозиційні партії прийняли чітке рішення і підписали спільну заяву, як діяти разом. І дискусії в цьому питанні завершені».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ