Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Ворог активізував підготовку снайперів

За інформацією місцевих джерел аналітичного відділу ГІ "Права Справа", протягом останнього тижня на тактичних полігонах бойовиків ОРДЛО пройшли тактико-спеціальні навчання снайперських груп. Про це повідомив співголова ГІ «Права Справа» Дмитро Снєгирьов.

За його словами, в ході навчань снайперські пари бойовиків відпрацьовували свої дії у вправах пов’язаних зі специфікою бойової роботи снайпера.

«Так, наприклад, одна з вправ-робота снайперської пари на дистанції приблизно 300 м. За командою інструктора снайперська пара висувається до вогневого рубежу, попередньо долаючи відстань в один кілометр по пересіченій місцевості. Досягнувши вогневого рубежу стрілки самостійно визначають ціль і дистанцію. Вогонь веде тільки один стрілок. Інший стрілок веде спостереження», - сказав він.

Крім того, за словами Дмитра Снєгирьова, відпрацьовувалася робота пари на дистанції 200 метрів.

«Вправа на цій дистанції виконувалася з положення сидячи - сідниці на землі. У вправі на дистанції 150 присутня обов'язкова умова: зброя повинна лежати на лівій стороні ложі на упорі.

Заключною вправою вишколу снайперської пари - стрільба з дистанції 50 м. За командою інструктора пара повинна подолати 10-ти метрову відстань бігом, а після рухатися поповзом до вогневого рубежу», - повідомив Дмитро Снєгирьов.

Як повідомлялося раніше, бойовики готуються до "зеленки" і активізації військового протистояння. Набирає обертів "снайперська війна" із застосуванням як окремих снайперів, так і спеціально підготовлених снайперських груп.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ