Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Ворог вів щільний вогонь з великокаліберної 152-мм та 122-мм артилерії

Учора, 10 чеврня, ввечері пропутінські незаконні збройні формування в черговий раз продемонстрували свою злочинну сутність. З 19:10 год. 10 червня і до 1:25 год 11 червня терористи вели масований вогонь по позиціям українських захисників неподалік населених пунктів Кримське та Новотошківське. Повідомив прес-центр 93-ї ОМБр.

Нехтуючи вимогами Мінських домовленостей ворог вів щільний вогонь з великокаліберної 152-мм та 122-мм артилерії, 120-мм та 82-мм мінометів, БМП-1, станкових протитанкових та автоматичних гранатометів СПГ-9 та АГС-17, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Обстріли здійснювались з напрямків тимчасово окупованих населених пунктів Фрунзе, Кіровськ, Сміле, Донецький.

За інформацією, до населеного пункту Донецький увійшла броньована техніка терористів у складі не менше 2 танків та 6 БМП, й декілька одиниць автомобільної техніки.

Подібні дії свідчать про намагання противника підвищити «градус» протистояння та підготовку до повторного наступу на позиції українських захисників.

Підрозділи 93-ї ОМБр вогонь у відповідь не відкривали, міцно утримуючись на позиціях та готуючись до будь-якого розвитку подій.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ