Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Воротаря «Дніпра» оштрафували за фаєри після матчу з «Шахтарем»

У четвер, 12 вересня, Контрольно-дисциплінарний комітет Федерації футболу прийняв ряд рішень, які стосуються клубів Прем’єр-ліги, першої ліги та другої ліги, повідомила прес-служба ФФУ.

За використання гравцем дніпропетровського «Дніпра» Д. Бойком піротехнічного засобу після закінчення матчу 7-го туру чемпіонату України с донецьким «Шахтарем» 25 серпня 2013 року футболіста оштрафовано на 25 тис. гривень.

50 тис. гривень штрафу має сплатити київське «Динамо» за скандування нецензурних виразів та використання піротехнічних засобів вболівальниками клубу під час та після закінчення матчу 8-го туру чемпіонату України з дніпропетровським «Дніпром», який відбувся 1 вересня 2013 року. За скандування нецензурних виразів вболівальниками «Дніпра» у тому ж матчі дніпропетровський клуб оштрафовано на 25 тис. гривень.

Одеський «Чорноморець» отримав штраф у розмірі 25 тис. гривень за кидання вболівальником команди стороннього предмету в ігрову зону стадіону 1 вересня 2013 року під час матчу 8-го туру чемпіонату України з маріупольським «Іллічівцем».

За небезпечний напад на суперника, який володів м’ячем, з вірогідністю нанесення травми у матчі 8-го туру чемпіонату першої ліги «Полтава» - «Зірка» гравець кіровоградської команди В. Родіна пропустить два наступні матчі першості.

2 матчі дискваліфікації отримав футболіст хмельницького «Динамо» Р. Османов за небезпечний напад на суперника, який володів м’ячем, з вірогідністю нанесення травми 6 вересня 2013 року у матчі 10-го туру чемпіонату другої ліги з «Тернополем». Директора «Динамо» В. Крохана також дискваліфіковано на 2 матчі та оштрафовано на 1 тис. гривень за нецензурні висловлювання та неетичну поведінку у цьому ж матчі.

За образливі і нецензурні висловлювання на адресу арбітра у матчі 9-го туру чемпіонату першої ліги «Нафтовик» - «Украгроком» 8 вересня 2013 року тренера головківської команди С. Лактіонова дискваліфіковано на 1 матч, а клуб має сплатити штраф у розмірі 1,5 тис. гривень.

За неявку «Буковини» 31 серпня 2013 року на матч 8-го туру чемпіонату першої ліги з алчевською «Сталлю» чернівецькому клубу зараховано технічну поразку з рахунком 0:3, а алчевському клубу − технічну перемогу з таким ж рахунком. Крім того, КДК ФФУ застосував фінансові санкції до «Буковини».

За некоректну поведінку головного тренера «Десни» О. Рябоконя 24 серпня 2013 року після закінчення матчу 7-го туру чемпіонату першої ліги з донецьким «Олімпіком» спеціаліста відсторонено на 1 матч, а клуб оштрафовано на 1,5 тис гривень.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ