Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Восени Львів прийматиме агропромислову виставку "EuroAGRO"

Упродовж 17-19 листопада цього року у Львівському виставковому центрі "Південний-ЕКСПО" відбудеться Міжнародна агропромислова виставка "EuroAGRO". У рамках заходу вітчизняні виробники матимуть можливість продемонструвати свої досягнення, отримати приклади успішного досвіду колег з інших європейських країн, ознайомитись із новими технологіями польських фахівців. Про це повідомили у департаменті агропромислового розвитку Львівської облдержадміністрації. Повідомила прес-служба ЛОДА.

Тематичними напрямками виставки буде агротехніка, тепличне та присадибне господарства, рослинництво, садівництво, городництво, тваринництво, птахівництво, органіка, біогазове обладнання, а також IT-технології в управлінні агропромислового комплексу. Українські аграрії також стануть учасниками дискусійних майданчиків, обговорять актуальні проблеми сільського господарства, шляхи виходу продукції українських виробників на європейський ринок, а також зможуть укласти необхідні договори щодо міжнародної співпраці.

Крім цього, у рамках виставки відбудеться ряд ділових заходів, тематика яких формується у відповідності до актуальних проблем агропромислового комплексу та з урахуванням останніх світових тенденцій розвитку галузі. Серед яскравих подій виставки – "Дні польського сільського господарства в Україні", які організовує відділ сприяння торгівлі та інвестиціям Посольства Республіки Польща у Києві.

Варто зазначити, що Міжнародну виставку організовує компанія ПрАТ "Гал-ЕКСПО" спільно з польською компанією Targi Kielce S.A. та за підтримки Львівської облдержадміністрації.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ