Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Восени парламент розгляне п'ять пріоритетних реформ

Голова Верховної Ради Андрій Парубій переконаний, що п'ять пріоритетних реформ будуть розглянуті парламентом восени за повною процедурою.
Фото - УНІАН.

Про це Андрій Парубій заявив під час засідання Погоджувальної Ради, передає УНН.

"На моє глибоке переконання, ця осінь має пройти під знаком реформ. Минулої весни ми напрацювали базу для багатьох важливих і фундаментальних реформ, і ми маємо шанс, і я впевнений, ми маємо відповідальність, щоб кожну з тих реформ розглянути далі. Серед найголовніших я б назвав реформу освіти, реформу медицини, судову реформу, завершення судової реформи, пенсійну реформу і реформу парламенту. Цих п'ять реформ я би назвав приорітетними на цю осінь на розгляд на порядку денному сесії", - сказав Парубій.

Він також зазначив, що кожна з цих реформ потребує детального, фундаментального і глибокого розгляду.

"Я вважаю, що кожну запропоновану реформу парламент має розглядати за повною процедурою, розглядаючи усі правки і, відповідно, приймаючи рішення після повного системного і професійного розгляду", - сказав голова Ради.

Він зауважив, що такий підхід призведе до більш тривалого розгляду кожного з цих законопроектів, оскільки усі вони мають сотні, а то й тисячі правок.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ