Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Восени з Львівщини на строкову військову службу призвуть 780 чоловік

Восени з Львівщини на строкову військову службу призвуть 780 чоловік. Про це йдеться у розпорядженні КМУ від 22 вересня 2016 року, опублікованому на Урядовому порталі.

Уряд визначив чисельність громадян України, які підлягають призову на строкову військову службу у жовтні-листопаді 2016 року.  

Зокрема, відповідно до урядового розпорядження у жовтні-листопаді 2016 р. до Збройних Сил та інших військових формувань для проходження строкової військової служби буде відправлено 13 908 осіб. З них до Збройних Сил України буде направлено 7 908 осіб; Національної гвардії України - 5 000 осіб; Державної спеціальної служби транспорту - 1 000 осіб.  

Це рішення Кабінету Міністрів забезпечить своєчасне виконання заходів, пов'язаних із підготовкою та проведенням призову громадян України на строкову військову службу у жовтні - листопаді 2016 р., а також визначить обсяги видатків для проведення призову.

З Львівської області на строкову військову службу у жовтні - листопаді 2016 року направлять 780 осіб.

Обсяг видатків на одного призовника становить 2993 гривні 13 копійок, із них:

  • 2900 гривень — для виплати грошової допомоги громадянам України, які призиваються на строкову військову службу;
  • 93 гривні 13 копійок — для підготовки та проведення призову на строкову військову службу (без урахування коштів на харчування та перевезення громадян України, призваних на строкову військову службу, із збірних пунктів обласних, Київського міського військових комісаріатів до місця служби).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ