Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Восьмирічна дитина постраждала в ДТП на Львівщині

В ДТП на Львівщині постраждала дитина. Восьмирічну дівчинку госпіталізували в одну із львівських лікарень, її матір після надання медичної допомоги відпустили додому, повідомили у Відділі комунікації поліції Львівської області.

В Пустомитівське відділення поліції 18 липня о 00.10 надійшла інформація про те, що на автодорозі Київ-Чоп сталася дорожньо-транспортна пригода.

Правоохоронці попередньо встановили, що у селі Чишки зіткнулися мікроавтобус «Фольксваген Транспортер» під керуванням 44-річного жителя Хмельниччини та автомобіль «Опель Кадет», яким керував мешканець Волині.

В результаті ДТП тілесні ушкодження отримали двоє пасажирів легковика., які були доставлені до лікарні. У 8-річної дівчинки медики діагностували закриту черепно-мозкову травму та струс головного мозку. Дитина госпіталізована. Жінці, яка отримала травматичний розтяг м’язів шиї, лікарі надали допомогу та відпустили її додому.

За фактом відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Вчинення цього правопорушення карається обмеженням волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Досудове розслідування триває.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ