Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Впіймали грабіжників, які «чистили» прильвівські дачі

Патрульні затримали двох осіб, яких підозрюють в крадіжці з дачного кооперативу, повідомлено на офіційній Фейсбук-сторінці Патрульної Поліції Львова.

Вчора, 12 жовтня, близько 12 години дня до патрульних надійшов виклик з дачного кооперативу на вулиці Духновича про крадіжку. Заявник повідомив, що невідомі особи проникли через вікно в приміщення та викрали інструменти. Коли полісмени доїжджали до місця інциденту, до них підбіг заявник і сказав, що буквально 5 хвилин тому двоє осіб завантажили у таксі ВАЗ 1600 якісь речі і поїхали у невідомому напрямку.

Патрульні пригадали, що коли їхали на виклик, перетнулися в дорозі зі згаданим автомобілем. Разом із заявником правоохоронці поїхали за автомобілем і виявили його на вулиці Личаківській. Під час розмови з таксистом, інспектори побачили, що в автомобілі сидять двоє осіб. Патрульні попросили водія відкрити багажник. Там були різні інструменти. Заявник упізнав серед них і свої речі.

Чоловіків віком 42 та 28 років патрульні затримали. Один із них був раніше засуджений за крадіжки. На місце події викликали слідчих з Личаківського відділу поліції.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ