Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

ВРУ 6 скликання, за винятком дрібних технічних питань, готова до відкриття — Василь Куйбіда

Депутатська група із питань підготовки до проведення першого пленарного засідання Верховної Ради України 6 демократичного скликання уже практично завершила роботу та підготувала до відкриття роботу парламенту. Про це «Гал-info» повідомив кандидат у народні депутати від НУ-НС, член цієї групи Василь Куйбіда.
 «Залишилося узгодити лише незначні технічні питання, і це буде зроблено завтра. Фактично, це дрібниці: залишилося узгодити питання про «розсадку» депутатів блоку «Наша Україна — Народна самооборона», — сказав він, зазначивши, що мається на увазі розсадку депутатів від різних партій цього блоку, оскільки НУНС налічує представників 9 партій.
Він також зазначив, що на засіданнях робочої групи точилися розмови про запрошення усіх Президентів України на відкриття новообраного парламенту. «Факт таких розмов був, однак чи було офіційно надіслані запрошення Леоніду Кравчуку, Леоніду Кучмі та Віктору Ющенку не можу сказати. Хочу лише зазначити, що це практика багатьох країн Європи та світу», — сказав Василь Куйбіда.
Нагадаємо, відкриття роботи ВРУ 6 скликання відбудеться в п’ятницю, 23 листопада.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ