Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

ВРУ відмовилася дати педагогічним працівникам пенсії в розмірі 80% від зарплати

«Відмова Верховної Ради встановити виплату педагогічним працівникам пенсії в розмірі 80% заробітної плати свідчить про подвійні стандарти та подвійну мораль чинної влади», - стверджує голова Львівської крайової організації Української партії Олег Канівець. Про це повідомила прес-служба партії.

За словами пана Канівця, ще у квітні парламент вирішив доопрацювати законопроект щодо виплат педагогам пенсії у розмірі 80% зарплати, оскільки перед цим не зміг прийняти проект закону в першому читанні, так якза прийняття проголосували 185 депутатів. При цьому пенсії педагогам мали підвищуватися поетапно. Однак 11 січня цього року за прийняття законопроекту проголосував уже лише 121 народний депутат.

«Інакше як черговим знущанням над інтелігенцією, зокрема над педагогічними працівниками, такий підхід назвати неможливо. Прем’єр Микола Азаров бадьоро звітує про ріст доходів населення, про те, що «жить стало лучше, жить стало вєсєлєє», а контрольована Президентом і урядом парламентська більшість вкотре нам демонструє, що це лише на словах вони піклуються про добробут народу, залишаючи насправдіі надалі вчителів із мінімальною пенсією. Подвійні стандарти і подвійна мораль влади і надалі визначають соціальну політику держави», - зазначає голова Львівської крайової організації Української партії.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ