Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

Всесвітньо відомий нейрохірург консультував львівських дітей

16-17 листопада у міській дитячій клінічній лікарні перебував всесвітньо відомий нейрохірург з Великої Британії, професор Генрі Марш. Він проконсультував дітей та обговорив з дитячими нейрохірургами тактику запланованих оперативних втручань, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

За два дні перебування у лікарні Генрі Марш проконсультував 14 дітей, здійснив консультативний нагляд за 6-тигодинною операцією у дитини з пухлиною мозку, обговорив з дитячими нейрохірургами тактику запланованих оперативних втручань у пацієнтів з вродженими вадами центральної нервової системи і черепно- та спинно-хребтовими травмами, провів спільний обхід госпіталізованих дітей з нейрохірургічною патологією.

Також нейрохірург зустрівся з лікарями клініки та прочитав лекцію про морально-етичні аспекти, про  чесність та відкритість в медицині, про лікарські помилки.

«Я люблю Україну, люблю Львів, тому хочу допомагати українським дітям. Мені сподобався цей перший візит в установу, тому готовий до подальшої співпраці з міською дитячою клінічною лікарнею задля здоров’я дітей», - зауважив Генрі Марш.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ