Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

«Всі на Київ», – львівська «Батьківщина»

Львівська «Батьківщина» оголосила загальноукраїнську мобілізацію на Київ. Про це йдеться в заяві, яку розповсюдила прес-служба Львівської обласної партійної організації Всеукраїнського об'єднання “Батьківщина”.

«Закликаємо усіх громадських, політичних, аполітичних діячів, підприємців, молодь та її батьків приїхати в неділю, 1 грудня, у місто Київ - на загальнонаціональне віче. Збір - до  12.00 біля до пам’ятника Тарасу Шевченку.

Нам відомо, що ДАІ дана вказівка зупиняти та не випускати автобуси, які їдуть на Київ. Будуть проблеми з придбанням квитків на потяги, чинитимуться всілякі інші перепони. Закликаємо всіх небайдужих, незважаючи на ті перепони, приїхати до столиці - власними машинами, мікроавтобусами, іншим транспортом, і захистити своїх дітей. Батьки, підтримайте своїх дітей, онуків, які виборюють для України  європейське майбутнє!

«Зрозуміло, що жоден українець - політик чи аполітична людина, не «проковтне» те, що зробив Янукович! Звертаємось до офіцерів ВС, інших силових підрозділів з законною вимогою: перестаньте нападати і бити мирних людей. Зараз кожен небайдужий українець  готується до тривалої боротьби! І ми обов’язково переможемо, обов’язково знищимо цей злочинний, антинародний, антиукраїнський режим», - підкреслив народний депутат України, голова Львівської обласної партійної організації ВО «Батьківщина» Роман Ілик.

 Також Львівська «Батьківщина» закликає створювати загальнонаціональні страйкові комітети у всіх містах України, зокрема Львівщини - щоб розпочати системну боротьбу з цим злочинним  режимом, режимом, який відбирає здоров’я у наших дітей.

Головне зараз - не бути байдужим!», - йдеться в заяві.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ