Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Всіх затриманих учасників блокади ОРДЛО звільнено - депутати

Всіх затриманих у Кривому Торці учасників блокади ОРДЛО відпустили. Про це написала віце-спікер Оксана Сироїд у facebook.

"За інформацією СБУ всіх затриманих уже звільнили. Нам вдалося розшукати шістьох із 46. У їхніх телефонах знищена вся інформація. Це ускладнює пошук. Попередньо хлопців тримали під вартою у відділках поліції Костянтинівки, Дружківки, Селідового, Покровська, Торецька, Бахмута", - написала вона.

Вона також заявила, що поліція, яка розігнала редут у Кривому Торці, порушивши закон, не забезпечила затриманим можливості поінформувати своїх близьких про свій стан і місце перебування, а також викликати адвоката.

Водночас нардеп Семен Семенченко написав у facebook, що місцезнаходження всіх затриманих встановлено. Семенченко також заявив, що в цей час на територію ОРДО вже були запущені поїзди.

Як повідомлялося, співробітники Служби безпеки України затримали в зоні проведення антитерористичної операції 43 людини зі зброєю. Підставою для затримання стала відмова здати зброю.

Раніше в СБУ заявляли, що проводять контрдиверсійні заходи в зоні АТО.

"Ми нікого не штурмуємо, проводяться контрдиверсійні заходи", - прокоментувала речник СБУ Олена Гітлянська заяву "Штабу блокади торгівлі з окупантами" про нібито штурм їхнього редуту на станції "Кривий Торець".

У повідомленні, опублікованому в Фейсбуці на сторінці "Штабу блокади торгівлі з окупантами" в понеділок, було зазначено, що редут на залізничній станції "Кривий Торець" в смт Щербинівка Торецької міськради Донецької області захоплений співробітниками Служби безпеки України та Корпусу оперативної раптової дії (КОРД) Національної поліції.

Українська правда

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ