Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Встановлення наметових містечок під мерією не є підставою для зняття мера — Ірина Полякова

Встановлення наметових містечок під стінами мерії не є підставою для того, щоб депутати Львівської міської ради проголосували за відставку Андрія Садового. Про це у коментарі «Гал-info» повідомила депутат ЛМР Ірина Полякова.
 «Мер Львова обирався громадою міста Львова і депутати міської ради просто так проголосувати за його відставку на сесії не можуть, тому що хтось вийшов під міську раду і влаштував пікет. Я знаю, що дуже багато депутатів незадоволені певними моментами роботи Андрія Івановича, однак депутатський корпус ЛМР не готовий проголосувати за його відставку. Це моя особиста думка», — зазначила пані Ірина.
«Хочу зазначити ще одне: для того, щоб «зняти» мера, треба чітко знати кандидатуру, хто буде замість нього виконувати його обов’язки і на кого депутати міської ради можуть покласти усю відповідальність на цю людину. А зараз такої кандидатури замість Садового немає. Проте багато хто, в тому числі із депутатів міської ради, не задоволені роботою мера», — сказала пані Полякова.
Нагадаємо, у понеділок, 12 листопада, активісти руху «Львів без Садового» розпочнуть безстрокову акцію протесту, встановивши перед входом до Львівської міськради наметове містечко. За словами координатора оргкомітету акції Любомира Пелеха, в понеділок будуть встановлені перші намети, і протягом тижня до пікетувальників приєднуватимуться ще люди. Водночас 15 листопада пікетувальники проситимуть депутатів ЛМР проголосувати за відставку Садового. Як обіцяє Пелех, наметове містечко стоятиме на площі Ринок доти, поки Садовий не піде з посади мера. Щодо інших вимог, то пікетувальники вимагатимуть також оприлюднити звіти по ситуації в Грибовичах, об‘єктах спадщини ЮНЕСКО тощо.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ