Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Встигніть до 7-го серпня подати заявку на нацвідбір Дитячого Євробачення-2017

Встигніть до 7-го серпня подати заявку на нацвідбір Дитячого Євробачення-2017, - прес-служба UA:Перший.

Вже за декілька днів відбудеться перший конкурсний день національного відбору на Дитяче Євробачення-2017. І юні співаки, які бажають позмагатися за право представляти Україну на міжнародній сцені 26 листопада у столиці Грузії, Тбілісі, все ще мають можливість долучитися до конкурсу. Потрібно лише встигнути відправити заявку на участь у національному відборі на Дитяче Євробачення-2017 до 00:00 понеділка, 7 серпня.

Стати учасником нацвідбору може будь-який виконавець чи група виконавців віком від 9 до 14 років. Для цього завантажуйте Положення про національний відбір на участь у Дитячому пісенному конкурсі Євробачення-2017, ознайомтеся з умовами участі та обов’язково представте свою пісню професійному журі.

Півфінал національного відбору, який проходитиме у вівторок, 8 серпня, UA:ПЕРШИЙ транслюватиме в Youtube. Фінал нацвідбору, дату якого буде оголошено одразу по завершенню відбіркового туру, телеканал покаже в прямому ефірі. Разом із журі найкращу пісню та виконавця обиратимуть й глядачі шляхом інтерактивного голосування.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ