Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією  |  Політика

Вся верхівка сепаратистів балотується до ВР

Вся верхівка сепаратистів балотується до ВР, - заявив комбат "Айдару" на прес-конференції в Івано-Франківську.

Командир батальйону «Айдар» Сергій Мельничук стверджує, що на Луганщині готується вкидання бюлетенів і так звані каруселі. Крім того, на його переконання, вся верхівка сепаратистів балотується до Верховної Ради. 

Про він повідомив в Івано-Франківську на прес-конференції, передає кореспондент Укрінформу.

«Вся верхівка сепаратистів на Луганщині балотується до Верховної Ради і намагається туди пройти. Готується вкидання бюлетенів, каруселі. Я попередив, ми станемо біля кожної дільниці і не дамо це зробити. Будемо стояти біля кожної дільниці і супроводжуватимемо бюлетені до самого Києва», - стверджує Сергій Мельничук.

За його словами, «Айдар» зробить все, аби вибори у Луганській області не були сфальшовані. Для цього, каже командир, батальйон учора добився скасування наказу, який вимагав від них залишити зону АТО.

«Думаю це зроблено спеціально, коли нас мали вивести із зони АТО. Лише вчора нам вдалося призупинити цей наказ. П’ять днів тому ми отримали наказ вийти з зони АТО усім підрозділом. На це я відповів командуванню ЗСУ, що злочинні накази батальйон не буде виконувати, бо цей наказ – не військовий, а політичний», - зазначив Сергій Мельничук.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ